Limak Lara

Tips voor je verblijf bij Hotel Limak Lara

Boek een massage in het spa- en wellnesscentrum van het Limak Lara de Luxe Resort. De mensen zijn er erg vriendelijk en je voelt je daarna heel erg ontspannen.

Mis je Nederland? Ga dan naar café Oz. Een heel gezellig Nederlands eetcafé waar je zelfs frikadellen kunt halen.

Ook erg leuk om een keertje naar toe te gaan is Terracity. Dat is een heel groot winkelcentrum en niet heel ver van het hotel. Het ligt op ongeveer 20 minuten met de bus van het resort.

Je kunt meer bestellen in het hotel dan je denkt. Vraag bij één van de barretjes en restaurants naar de drankenkaart. Denk aan verschillende soorten koffie (met caramelsmaak bijvoorbeeld) of aan cocktails.

Boek een sultan house om je voor een dag als een prins te voelen. Je hebt dan je eigen cabana, hutje, aan het strand of zwembad. Deze is voorzien van een gevulde minibar, ligstoelen, rustbedden, bediening en dergelijke. Kortom, alle luxe die je maar wenst. Dit is te huren via Guest Relations in de lobby van het hotel.

Ga naar Bazaar richting Delphin hotels. Dit ligt op één kilometer van het hotel. Het is een mooi overdekte bazaar met airco, mooie winkels met dito producten tegen prima prijzen.

Huur een speedboot voor op zee en ga daarmee naar watervallen en grotten. Dit kan je huren op het strand.

Pak de bus of huur een auto en ga daarmee Antalya in. In 10 minuten met de auto sta je in het centrum. Er is hier een stuk meer te beleven dan in Lara en je kunt hier goed een dagje vertoeven.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 1195 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen