Limak Lara

Hoe kan je het Kamer Hotel Limak Lara bereiken? De reis

Vliegen vanuit Nederland gaat prima naar Antalya. Je vliegt in ongeveer 3 uur en 45 minuten naar het vliegveld Antalya vanuit verschillende plaatsen in Nederland. Vertrek bijvoorbeeld vanuit Amsterdam of Eindhoven. Vooral in de zomer zijn er dagelijks vluchten beschikbaar. Ook kun je kijken hoe vaak er vluchten vanuit Groningen of Maastricht richting deze badplaats in Turkije gaan. Vlieg met TUIfly, Transavia of Corendon.

Heb je geboekt via een organisatie? Dan is je reis vaak inclusief vlucht, transfer en accommodatie. Alles is al voor je geregeld. Je boekt je vakantie en je hoeft alleen maar met je bagage en documenten op het vliegveld te verschijnen op de juiste datum en tijd. Op het vliegveld van Antalya staat een transfer klaar. Dit busje brengt je naar je hotel. Maar controleer het nog even bij het boeken van je vakantie.

Je kunt eventueel geld besparen door je vlucht te boeken vanaf Brussel of Dusseldorf. Dit kan al snel €100 tot €200 per persoon schelen!

In- en Uitchecken

Je kunt vanaf 24 uur per dag, zeven dagen per week, inchecken in het Limak Lara Resort. Eigenlijk is dit pas vanaf 14.00 uur, maar in de praktijk zijn er vaak al eerder op de dag kamers gereed. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je in de lobby, met maar liefst drie drinkgelegenheden, in alle comfort wachten tot jouw kamer klaar is voor ontvangst. Ondertussen kun je je bagage kwijt in de bagagekluis van het hotel. Op de dag van je vertrek dien je je voor 12:00 uur weer uit te checken. Vlieg je wat later op de dag? Ook dan kun je nog gebruikmaken van de bagageruimte die het hotel als faciliteit aanbiedt.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 1195 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen