Limak Lara

Activiteiten

Twijfel je aan welke activiteiten je wil deelnemen tijdens je verblijf in het Limak Lara? Hieronder vind je de inspiratie!

Activiteiten in het Limak Lara Deluxe

Het Limak Lara Deluxe Resort is gelegen aan in de Turkse kustplaats Lara. Je loopt het hotel uit en je komt rechtstreeks op het prachtige witte strand. Een echt groot centrum heeft Lara niet. Het is voornamelijk opgezet met luxe hotels voor toeristen die luxe willen tijdens hun strandvakantie. Ben je echt op zoek naar andere activiteiten? dan dien je dat wel buiten het hotel en buiten Lara te doen. In de nabije omgeving zijn de volgende activiteiten te doen:

Winkelen in een groot winkelcentrum

Op nog geen halve kilometer van het hotel, ligt de Antalium Premium Mall. Een groot winkelcentrum waar je op vier verdiepingen kunt winkelen. Het ziet er allemaal netjes uit en je kunt er ook wat eten of drinken als je wilt. Een anders groot winkelcentrum, iets verderop, is Terracity. Ook daar kun je prima een dagdeel doorbrengen. Er zijn moderne winkels, voor vrouwen en mannen, voor jong en voor oud. Een leuke dag om met het gezin naartoe te gaan.

Met dolfijnen zwemmen

Wil je dolfijnen ontmoeten en misschien zelfs met ze zwemmen? In Lara kan het gewoon! Op nog geen 1,5 kilometer van het Limak Lara de Luxe Resort heb je een dolfinarium. Je kunt hier dolfijnen begroeten, ze eten geven of zelfs met ze zwemmen. Ook zijn er op verschillende tijden op een dag dolfijnenshows. Je kunt een soort meet & greet met de dolfijnen krijgen, waardoor je elkaar leert kennen. Tijdens deze meet & greet mag je ze aaien, hun eten geven en kusjes geven. De minimale leeftijd is echter drie jaar. Het dolfinarium is elke dag geopend, 365 dagen per jaar. Het is redelijk prijzig, maar wat een bijzondere ervaring om met dolfijnen te mogen zwemmen!

Ga naar een Turkse bazaar

De Kundu bazaar ligt op een halve kilometer van Hotel Limak Lara de Luxe. Je hebt hier veel (nep)merken, maar ook kruiden en specerijen. De meeste lederwaren en textiel zijn nep, dus let daarop als een item ineens erg duur lijkt te zijn. Het fijne aan deze bazaar is dat de verkopers niet agressief zijn, dus dat je gewoon in alle rust de winkeltjes kunt bekijken. De mensen zijn vriendelijk en helpen je graag. Leuk om hier een keer geweest te zijn.

Raften door Antalya

Wat echt een avontuur is canyoning en raften door de natuur van Antalya. Vaak kun je het zo regelen dat je met een transfer wordt opgehaald bij het hotel en vanuit daar naar de plek van bestemming wordt gebracht. Je gaat de hele dag mee op een tour en wordt weer ‘thuis’ afgezet. Je ziet tijdens het raften oude Romeinse bruggen, maar ook prachtig berglandschap aan weerszijden van e rivier. Je betaalt rond de € 30,- hiervoor. Wil je een combinatie van raften en canyoning, dan kost je dat € 40,-. Er zijn wetsuits beschikbaar, dus als het wat kouder is, kun je deze gewoon huren (zit bij prijs inbegrepen). Dit is in de zomer niet nodig.

Bezoek het oude Antalya

Vlakbij de stad Antalya ligt Kaleici. Dit wordt gezien als het oude historische deel van Antalya. Je ziet hier nog echt de massief stenen muren, pittoreske huisjes. De oude haven in deze stad is goed bewaard gebleven en mooi om te zien. Of bezoek naast de haven het Karaalioğlu Park. Een erg mooi park die goed verzorgd wordt en die een schitterend uitzicht biedt op de zee. Kaleici heeft meerdere ingangen, maar de mooiste is Hadrianuspoort. Deze poort is ter ere van keizer Hadrianus gebouwd, 130 jaar na Christus. Bijzonder om te zien!

Kortom genoeg activiteiten en voor ieder wat wils!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 325 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen