Limak Lara

Hotelkamers Limak Lara Deluxe overzicht

Lekker bijslapen van een drukke periode thuis? Dat doe je op de heerlijke bedden van het Limak Lara de Luxe Hotel. Er zijn verschillende type hotelkamers op het resort Limak Lara de Luxe. Er is de standaard kamer, de suite en de familiekamer. Op de standaard kamer zijn nog variaties mogelijk zoals zeezicht in plaats van landzicht en een jacuzzi in de woonkamer. Er zijn speciale kamers beschikbaar voor mindervaliden. In dit artikel bespreek ik de verschillende kamertypes zodat je een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden.

Economy kamer

De economy kamer is met 32 m² alsnog lekker ruim! Binnen de kamer vind je een queen size bed, douche, airconditioning en een televisie. Ook kan je net zoals bij de andere kamertypes gebruikmaken van een minibar en 24-uur roomservice.

De standaardkamer

Deze hotelkamer is geschikt voor twee tot vier personen. Het bevat twee queensize bedden of één kingsize bed. Het heeft een eigen balkon met zitje of terras. De kamer heeft een televisie, kluisje, telefoon, airco, minibar en internet. De badkamer bevat een bad en douche, toilet en föhn. Je kunt er voor kiezen om een kamer te nemen met een uitzicht op de zee, maar hier betaal je natuurlijk wel extra voor.

Kamer Hotel Limak Lara 2

De familiekamer

De familiekamer is geschikt voor twee tot maximaal vijf personen en is met 65 m² dan ook een stuk ruimer. De kamer heeft twee slaapkamers en een woonkamer. En heeft een eigen balkon of terras. Uitgebreide info: De kamer heeft een televisie, kluisje, telefoon, airco, minibar en internet. De badkamer bevat een bad en douche, toilet en föhn.

De verschillende suites

  • Junior suite: de junior suite is met 45 m² ruimer en heeft een jacuzzi en een terras met ligbedden en zeezicht.
  • Deluxe jacuzzi suite: deze suite is met 65 m² een stuk ruimer en heeft een losse woonruimte met een schuifdeur en een balkon met uitzicht op het zwembad.
  • Grand suite: de absolute luxe krijg je met deze grote kamer van 70 m². Deze kamer heeft uitzicht op de zee, waardoor je op die manier echt perfect van je vakantie kunt genieten.

Jacuzzi Hotel Limak Lara

De mindervalide kamer

Deze kamer is geschikt voor mensen die mindervalide zijn. De kamer heeft twee eenpersoonsbedden of één tweepersoonsbed. Er is een balkon met zitje of een terrasgedeelte. De slaap- en badkamer is helemaal ingericht voor mensen die mindervalide zijn om hen in alle gemakken te voorzien. Verder heeft de hotelkamer gratis wifi, televisie, een minibar, airco en een gratis kluisje. De badkamer heeft een douche, toilet en föhn.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 1195 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen