Limak Lara

Hotelkamers

Lekker bijslapen van een drukke periode thuis? Dat doe je op de heerlijke bedden van het Limak Lara de Luxe Hotel. Er zijn 3 verschillende type hotelkamers op het resort Limak Lara de Luxe. Er is de standaard kamer, de suite en de familiekamer. Op de standaard kamer zijn nog variaties mogelijk zoals zeezicht in plaats van landzicht en een jacuzzi in de woonkamer. Er zijn speciale kamers beschikbaar voor mindervaliden.

De standaardkamer

Deze hotelkamer is geschikt voor twee tot vier personen. Het bevat twee queensize bedden of één kingsize bed. Het heeft een eigen balkon met zitje of terras. De kamer heeft een televisie, kluisje, telefoon, airco, minibar en internet. De badkamer bevat een bad en douche, toilet en föhn.

De familiekamer

De familiekamer is geschikt voor twee tot maximaal vijf personen. De kamer heeft twee slaapkamers en een woonkamer. En heeft een eigen balkon of terras. Uitgebreide info: De kamer heeft een televisie, kluisje, telefoon, airco, minibar en internet. De badkamer bevat een bad en douche, toilet en föhn.

De Suite

Deze hotelkamer is geschikt voor twee tot vier personen. Het bevat twee queensize bedden of één kingsize bed. Het heeft een eigen balkon met zitje of terras. De kamer heeft een televisie, kluisje, telefoon, airco, minibar en internet. De badkamer bevat een jacuzzi en douche, toilet en föhn.

De mindervalide kamer

Deze kamer is geschikt voor mensen die mindervalide zijn. De kamer heeft twee eenpersoonsbedden of één tweepersoonsbed. Er is een balkon met zitje of een terrasgedeelte. De slaap- en badkamer is helemaal ingericht voor mensen die mindervalide zijn om hen in alle gemakken te voorzien. Verder heeft de hotelkamer gratis wifi, televisie, een minibar, airco en een gratis kluisje. De badkamer heeft een douche, toilet en föhn.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 325 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen