Limak Lara

Wil je Hotel Limak Lara goedkoop boeken? Volg deze tips!

Zin in vakantie en weet je nog niet zo goed waar je moet boeken? Vergelijk dan op deze pagina alle online reisbureaus die een vakantie naar het Limak Lara de Luxe Resort organiseren! Prijzen variëren per reisbureau, maar ook per seizoen. Je kunt geld besparen door hieronder een snelle vergelijking te maken. Zit er iets bij wat je bevalt? Wanneer je wilt gaan is misschien afhankelijk van het hoog- of laagseizoen. Wat weer betreft kun je het beste vanaf april boeken tot in de nazomer. Dan ben je verzekerd van goed weer. Hieronder vind je een weergave van de verschillende seizoenen, zodat je een idee krijgt wanneer je het beste het Limak Lara de Luxe Resort in Antalya kunt boeken!

Hoe kan je goedkoper boeken?

  • Goedkope aanbieder: op deze website zie je direct bij welke aanbieder je het Hotel Limak Lara het goedkoopst kunt boeken.
  • Goedkoop seizoen: het is goedkoper om in het laagseizoen op vakantie te gaan, terwijl het hoogseizoen het duurst is.
  • Goedkoop vliegveld: vliegen vanaf Amsterdam is relatief duur. Je kunt vaak veel geld besparen door bijvoorbeeld via Düsseldorf of Brussel te vliegen.
  • Aantal dagen: minder dagen is goedkoper, maar wanneer je langer verblijft dalen de kosten per dag juist. Dit komt doordat de kosten van je vlucht worden uitgespreid over meerdere dagen.

Laagseizoen is goedkoper

Het laagseizoen valt samen met het begin van het vakantieseizoen. Dit valt niet samen met de grote zomervakantie, maar de meivakantie vindt in deze periode plaats. Het laagseizoen loopt van april tot half juni. De prijzen liggen wat lager en de zon begint weer wat meer te schijnen. Zwembaden gaan net open en de temperaturen liggen rond de 23 graden. De temperatuur van de zee ligt rond de 18 graden.

Hoogseizoen

Het hoogseizoen is het drukste vakantieseizoen. Dit valt samen met de grote schoolvakantie en loopt van half juli tot half augustus. Ook wat temperatuur betreft zijn dit ook de warmste maanden van het jaar met gemiddeld 34 graden. Het zeewater is zeer aangenaam met 26 graden. In deze maanden kan het ook wat té heet voor je zijn.

Midden seizoen kan een aanrader zijn

Direct na het hoogseizoen heb je het midden seizoen. Dit begint halverwege augustus en loopt nog tot eind september. Het weer is nog erg lekker en zwemmen in de zee is nog zeer aangenaam (25 graden), vanwege de warme zomerse temperaturen die het water hebben opgewarmd.

Naseizoen boeken

In oktober begint echter het naseizoen. De meeste mensen zijn al op vakantie geweest, want de schoolvakanties zijn echt voorbij. Het is er minder druk, maar temperaturen liggen nog rond de 26 graden.

Boeken in de winterperiode

Je zou ervoor kunnen kiezen om in de winter naar Turkije te gaan, maar je kunt soms nog weleens verrast worden door het weer. Antalya is niet zo ver vliegen vanaf Nederland en de temperaturen in de winter liggen er hoger dan hier. Maar boven de 20 graden zal niet zo snel lukken. Het koelt snel af en het zeewater is een stuk kouder. Dit seizoen duurt tot en met maart. Wel kan het zo zijn dat in de wintermaanden wat minder watersportactiviteiten worden aangeboden in en buiten het hotel.

Op de vergelijkingspagina kun je aangeven met hoeveel personen je wilt gaan, wanneer je vertrekdatum is en hoe lang je precies wilt gaan. Zo krijg je de precieze prijs van alles wat je aangeeft.

De prijzen zijn al vanaf € 302,-

Wees er snel bij! Wil jij een luxe vakantie en je voelen als een prins? Boek dan nu snel een verblijf het Limak Lara de Luxe Resort!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 1195 (incl. vlucht en transfer)
Booking.com
v.a. € 1200 (incl. vlucht en transfer)