Limak Lara

All Inclusive

Wil jij genieten? Wil jij zon, zee en strand? Wil jij eten maar daarvoor niet de deur uit? Ga dan naar het All Inclusive Hotel Limak Lara de Luxe! Het resort heeft een groot aanbod aam eten, drinken, zwembaden, spa en wellness en andere activiteiten en evenementen. Wil jij zonder zorgen op vakantie? Boek dan nu je vakantie naar Limak Lara de Luxe in Antalya! Het hotel heeft alles wat je hartje maar begeert. Ook al je niet elke dag zin hebt in eten bij het buffetrestaurant, biedt het je hotel de mogelijkheid om te switchen naar één van de à la carte restaurants. Het Limak Lara de Luxe resort zegt dat je één keer per week gratis mag eten in één van de à la carte restaurants. Wil je vaker daar eten? Dan moet je zelf bijbetalen.  Het heeft namelijk wel zes verschillende restaurants! Het hotel biedt een uitgebreid ontbijt-, lunch- en dinerbuffet aan als je op basis van Ultra All Inclusive in het hotel verblijft. Ontbijten doe je tussen 07.00 – 10.00 uur. Zelfs langslapers kunnen nog een uurtje langer genieten van het ontbijt. Lunchen gebeurt tussen 12.30 – 14.30 uur en dineren doe je tussen 19.00 – 21.30 uur. De tijden in het hoog- en laagseizoen wijken iets van elkaar af. Controleer dit altijd even zodat je weet tot hoe laat je nog ergens wat kunt eten of drinken.

Drinken kun je zoveel als je wilt: lokale (alcoholische) drankjes, water of fris.

Heb je tussendoor nog zin in iets lekkers? Snacks zijn te verkrijgen tussen 12.00 – 17.00 uur en ijsjes (in de zomer) tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Dit is wel seizoensgebonden. Heb je meer zin in iets warms of hartigs? Koffie, thee en koekjes worden geserveerd tussen 16.30 en 17.30 uur in één van de bars of in de loungebar bij de lobby. Daarnaast kun je vrijwel de hele dag allerlei (alcoholische) drankjes krijgen in de verschillende bars van het hotel. Dit zijn nationale en internationale drankjes.

Het animatieteam van het Limak Lara de Luxe Resort is aanwezig om jou een plezierige vakantie te geven. Ze spreken meerdere talen, waaronder Nederlands (aanwezig in het hoogseizoen) en verzorgen een dagprogramma voor degenen die dat willen. Ze maken een voorstellen met de kinderen die ’s avonds weer wordt opgevoerd voor de ouders. Of ga zelf naar de gameroom om spelletjes te spelen of ga een film kijken in de bioscoop. Vraag bij de informatiebalie na welke films er draaien en op welke tijdstippen. ’s Avonds ga je lekker dansen in de discotheek.

Naast entertainment, heeft het Limak Lara de Luxe Resort nog veel meer luxe. Er is namelijk ook een spa- en wellnesscentrum in het hotel. Hier kun je lekker ontspannen in het verwarmde binnenzwembad of ga naar de sauna. Je kunt je hier ook lekker laten masseren. Er zijn heel wat massages waar je uit kunt kiezen. Dit kun je ook samen met je partner doen. Massages kosten wel geld. Je kunt ook een schoonheidsbehandeling ondergaan. Laat je gezicht masseren, krijg een peeling of laat je mooi opmaken voor een avondje uit. Daarnaast biedt het Limak Lara de Luxe Resort allerlei sporten aan, waaronder fitness, darts, aerobics of tennis.

Al met al biedt het Limak Lara Resort je veel luxe aan en wil jou, als gast, je laten voelen als een prins. Je verblijf is onbezorgd en wordt van alle gemakken voorzien. Je kunt bijkomen in de tuin, lekker relaxen in één van de bars, zonnebaden op het strand of zwemmen in het zwembad. Activiteiten worden georganiseerd door het animatieteam of boek een tour in de lobby van het hotel. Dit is een hotel die gericht is op jong en oud en voor verschillende leeftijden een bijpassend programma heeft. Ideaal om met je gezin naartoe te gaan!

 

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 325 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen