Limak Lara

Eten & Drinken bij hotel Limak Lara

Ben je benieuwd naar het eten en drinken dat zit inbegrepen bij het hotel Limak Lara? Op deze pagina ontdek je direct wat de verschillende eet- en drinkopties zijn bij dit hotel!

Het hoofdrestaurant Zen

Het hoofdrestaurant van hotel Limak Lara is het Zen restaurant in buffetvorm waar je onder de All Inclusive formule gratis kunt ontbijten, lunchen en dineren. Er is een ruime keuze uit verschillende gerechten, ideaal als je samen met kinderen wilt eten. Soms bereidt men het eten ter plekke aan tafel. Het terras van het restaurant is over een gedeelte van het zwembad heen gebouwd en rust op palen. Vanaf hier heb je prachtig uitzicht over de hele tuin met zwembaden en de zee. In het Zen restaurant kun je van zeven uur tot tien uur ’s ochtends terecht voor het ontbijt, voor de lunch van halfeen tot halfdrie ‘s middags en voor het diner van zeven uur tot halftien ‘s avonds. Naast het riante Zen restaurant zijn er nog vier à-la-carterestaurants.

Buffet Restaurant Hotel Limak Lara

à-la-carterestaurants

La Cucina is een Italiaans restaurant dat het hele jaar door heerlijke Italiaanse gerechten serveert.

Revan is een Turks restaurant dat het hele jaar door lokale gerechten uit Turkije serveert. De gerechten hebben als basis vers fruit en groenten, gegrild vlees of vis en daarbij eet men vele soorten salades.

Gringos is een Mexicaans restaurant dat in het hoogseizoen typische Mexicaanse en Zuid-Amerikaanse gerechten serveert.

Sushi & Thais restaurant serveert in het hoogseizoen verschillende soorten sushi en Thaise gerechten.

In de tuin van het Limak Lara resort vind je het Laila Snack restaurant. Hier kun je van 12.00 uur tot 16.00 uur ‘s middags snacks verkrijgen. Dit geldt wel alleen in het hoogseizoen. En last but not least is er nog het Theehuis waar je als gast van 10.00 uur tot 18.00 uur van heerlijke taart, cake en gebak kunt genieten.

Alle (snack)restaurants van het Limak Lara resort serveren drinken tijdens de openingstijden. Daarnaast zijn nog zes andere drinkgelegenheden. Vier daarvan zijn het hele jaar door geopend en twee zijn enkel open in het hoogseizoen.

Mexican restaurant Hotel Limak Lara

Het Mexicaanse restaurant in hotel Limak Lara

Drinken bij hotel Limak Lara

Aangezien Hotel Limak Lara 100% all-inclusive is, kan je er ook gratis drinken. Naast frisdranken kan je als gast van hotel Limak Lara ook gratis genieten van lokale alcoholistische drankjes en van thee. Wanneer je premium alcoholistische drankjes wilt of bijvoorbeeld een fres sapje, dan moet je daarvoor wel bijbetalen.

Openingstijden van restaurants & bars

Het hele jaar open zijn:

  • De panoramabar is geopend van 10.00 uur tot middernacht;
  • De lobby lounge kun je bezoeken van 10.00 uur ‘s ochtends tot middernacht;
  • De oasis bar is ook geopend van 10.00 uur ‘s ochtends tot middernacht;
  • De nachtclub After Ten is van 23.00 uur tot half 2 ’s nachts geopend.

Alleen in het hoogseizoen zijn de volgende bars geopend:

  • De beachbar is geopend van 10.00 uur ‘s ochtends tot 18.00 uur ’s avonds;
  • Laila Snack restaurant is geopend van 12.00 uur tot 16.00 uur ‘s middags om snacks te krijgen;
  • Het theehuis (voor koffie, thee en gebak) van 10 uur ‘s ochtends tot 12 uur ‘s nachts.

De meeste eet- en drinkgelegenheden zijn goed toegankelijk met buggy of rolstoel en hebben ook een zitgelegenheid voor kinderen en mindervaliden.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 1195 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen