Limak Lara

Festivals in Antalya

Het Internationale Antalya Golden Orange Film Festival

Dit festival zet de stad Antalya echt op de kaart. Het is het grootste filmfestival in Turkije en daarmee een echte topper voor filmliefhebbers van over het hele land. Ook toeristen zijn echter meer dan welkom, want dit festival biedt iets voor iedereen. Er worden verschillende prijzen uitgedeeld op dit evenement, waaronder de prijs voor de beste regisseur, beste scenario, beste muziek, beste acteur en beste actrice. Het Golden Orange Film Festival wordt steeds georganiseerd tijdens de herfstmaanden, wanneer het toeristische seizoen op zijn einde loopt. Ben je echter in Antalya wanneer dit festival zich afspeelt, dan heb je geen excuus om niet te gaan!

Mediterraans Internationaal Muziekfestival

Dit festival wordt georganiseerd in het einde van september en duurt zes dagen lang. Het festival focust zich op muziek met een typisch Mediterraans karakter. Bereid je dus voor op zwoele beats, dansbare ritmes en heel veel sfeer. Muzikanten vanuit heel Europa treden op dit festival op.

Aspendos Internationaal Opera en Ballet Festival

Dit festival valt net tijdens de zomermaanden, een ideaal moment dus voor veel toeristen. In juni en juli kan je genieten van de beste opera en ballet voorstellingen in het amfitheater van Aspendos, vlakbij Antalya. Het amfitheater stamt uit de Romeinse tijd en wordt nog steeds gebruikt. Het is één van de best bewaarde Romeinse theaters in de wereld. Een echte aanrader voor wie wilt genieten van opera en ballet in een unieke omgeving dus.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 1195 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen