Limak Lara

Beoordelingen

Beoordeling toevoegen


Beoordeling toevoegen
* Required Field

Beoordelingen SKU UPC Model

Prima hotel en kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in de miniclub. Animatieteam sprak ook Nederlands en was super met de kids!

Mar 04, 2015 by fouad
Bezoekdatum: 18 februari 2015 

Prima hotel en kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in de miniclub. Animatieteam sprak ook Nederlands en was super met de kids!


Dit hotel is fantastisch! Wij waren er met vier vriendinnen en kregen een familie suite met jacuzzi ! De kamer was zo groot of mijn app aan de kust! I

Apr 05, 2014 by Joke Vanooteghem
Bezoekdatum: 23 maart 2014 

Dit hotel is fantastisch! Wij waren er met vier vriendinnen en kregen een familie suite met jacuzzi ! De kamer was zo groot of mijn app aan de kust! Iedereen is enorm vriendelijk en buiten het hotel is het een echt shopping paradijs! Het hotel is ook heel diervriendelijk wat voor mij belangrijk is want is was getuige toen de dierenarts drie kattinnetjes net gesteriliseerd terug vrij liet in de tuin vlak bij het zwembad .Dit alles gefinancierd door dit hotelLimak Lara is een echte aanrader .Wij gaan alvast terug in okt


Wij zijn voor de derde keer in Limak Lara geweest, heerlijk hotel. Echt weer een uitstekende vakantie. Het begon al meteen bij aankomst waar gehoor we

Mar 23, 2013 by C.R. Wierema

Wij zijn voor de derde keer in Limak Lara geweest, heerlijk hotel. Echt weer een uitstekende vakantie. Het begon al meteen bij aankomst waar gehoor werd gegeven aan onze speciale kamer wensen. Ze hadden nu meer ligstoelen rond het zwembad gezet zodat er altijd plek was langs de waterrand. De minibar in de kamer werd 7 keer per week bijgevuld. In tegenstelling tot veel andere all-inclusive resorts waren de versgeperste fruitdranken ook gewoon gratis. Er was veel keuze uit gebak in het high tea restaurant. Buffetrestaurant had meer dan voldoende zitplaatsen, we hebben geen enkele keer in de rij hoeven staan. Dit hotel is echt de volle vijf sterren waard. Personeel is behulpzaam, aan bijna elk verzoek (hoe gek je het ook kunt bedenken) wordt gehoor gegeven. Als het al voorkomt dat er een foutje gemaakt wordt dan wordt dit meteen toegegeven en met terug werkende kracht gecorrigeerd. Fantastisch. We gaan hier snel weer heen.


Leuke vakantie gehad. Service van het hotelpersoneel is boven verwachting. Het resort ligt op een uitstekende locatie. Wij hebben in het hotel, zelfs

Oct 23, 2012 by frank64
Bezoekdatum: 14-10-2012 

Leuke vakantie gehad. Service van het hotelpersoneel is boven verwachting. Het resort ligt op een uitstekende locatie. Wij hebben in het hotel, zelfs na goed zoeken, geen russen kunnen vinden, waren wel aardig wat Nederlanders. Het hotel wordt uistekend schoon gehouden, alle kamers en zwembaden worden netjes schoon gemaakt. Het eten is van goede kwaliteit, we hebben elke dag heerlijk gegeten. Niet alle restaurant waren open, maar ondanks dat er is meer dan voldoende keus. De Japanse stijl is ook erg leuk gevonden. Kamer was chique met voldoende ruimte. Kortom een super vakantie gehad, wij gaan snel weer een vakantie naar dit hotel boeken.


Dichtbij het vliegveld en direct aan het strand. Eten varieert echt van dag tot dag en altijd lekker. We zijn in de twee weken dat we er geweest zijn

Oct 17, 2012 by Sven t.
Bezoekdatum: 19 9 2012 

Dichtbij het vliegveld en direct aan het strand. Eten varieert echt van dag tot dag en altijd lekker. We zijn in de twee weken dat we er geweest zijn elke dag goed vermaakt door het animatieteam. We merkten dat er veel mensen voor de derde of vierde keer in het hotel zaten, dat is altijd een goed teken. Ik kan ook echt zien waarom. Er is voor de uitslapers (zoals wij!) een uitstekend laat ontbijt. Alles wordt steeds opnieuw en vers aangevuld, zelfs als je wat later komt. Voor buiten het seizoen was het aardig vol en waren er veel dingen open in en om het resort. En dan was er nog het heerlijke bubbelbad in de hotelkamer. Dit hotel heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader.


Personeel verdiend een dikke pluim. Als je het echte Turkije wilt zien is dit de ideale locatie. Strand ligt op paar minuutjes lopen van je kamer. De

Dec 29, 2011 by freecastle01
Bezoekdatum: Dec '11 

Personeel verdiend een dikke pluim. Als je het echte Turkije wilt zien is dit de ideale locatie. Strand ligt op paar minuutjes lopen van je kamer. De standaard kamer is perfect. Het weer is rond deze tijd van het jaar niet altijd even goed, maar er is in het hotel voldoende te doen en het is nog altijd beter dan in Nederland. Thema avonden zijn buiten het seizoen wat minder maar er zijn ook dingen gewoon open en hier is de prijs ook naar. Personeel is erg vriendelijke en houd alles goed schoon. Er is door bijna het hele hotel heen wifi. Heerlijk om te zien dat het menu dagelijks veranderd. Dit is nou een hotel dat het goed begrepen heeft. Wij komen hier heel graag nog eens terug.


4.0 5.0 6 6 Prima hotel en kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in de miniclub. Animatieteam sprak ook Nederlands en was super met de kids! Beoordelingen
Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Arke
v.a. € 323 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen